Fortsatt lågpris hyra i Portman

– Vi fortsätter att ge mycket semesterhus för pengarna: vi behåller våra låga priser året ut, för den som bokar någon av våra radhus/lägenheter i år eller för nästa år. Det blir samma låga pris vi haft i fem år – dessutom nu med gratis internet och stort tv-utbud, säger Agneta Bengtson, som hyr ut bostäderna med sin make Jörgen.

– Vi hyr ut vår plats i solen från 3 600 kronor per vecka under lågsäsong för bostaden med stor uteplats och 4 100 kronor för toppvåningen med stor takterrass. Båda ligger i söderläge och har inget mellan sig och havet mer än marskland, fortsätter hon.

Det sker hela tiden en upprustning av de två bostäderna, som därmed alltid håller hög standard och klass. Båda är lika, men spegelvända. Skillnaden är att bostaden med stor uteplats, nummer 46, ligger en trappa upp, och den med stor takterrass ligger på andra våningen, med bättre utsikt över havet, är nästan helt insynsskyddad, har två balkonger och altandörrar i glas mot båda balkongerna.

Under det gångna året har båda bostäderna fått myggnät för alla fönster och dörrar, utemöbler av flera sorter, gasolgrillar, kaffemaskiner, fler böcker i bokhyllan, kaffekapselmaskiner och stor utbud av satellit-tv-kanaler, för att ta några exempel på vad gäster efterfrågar och hyresvärden tillgodoser.

Paret Agneta och Jörgen Bengtson hyr ut sina två hus året om, från förlängt veckoslut till hyra på några månader.

För den som vill hyra, finns bokningskalender för radhus 46 och radhus 51 på denna webbplats.

Priserna finns på sidan Priser.

Jörgen Bengtson