Ny utedusch i Puerto Vallarta

En inbjudande pool året om, är något vi erbjuder våra hyresgäster på Puerto Vallartas innergård. Här finns en härligt pool, med svalkande vatten på sommaren och friskt vatten under vintern. Ett aber har varit uteduschen.

Tidigare stod den långt från poolen, var öppen för alla att beskåda och hade en vattenanslutning som läckte.

Nu finns en ny dusch, som ligger några meter från poolen och i ett skyddat läge mellan träden.

Det är inte bara duschen, som är en nyhet i trädgården. Andra nyheter är att flera skuggande och barrande pinjeträd är ersatta med härliga palmer. Nya gräsmattor ger grönska och liggunderlag, där det tidigare var dåligt med växtlighet. Nya stentrappor smälter in i trädgården.

En annan nyhet för våra hyresgäster är att det finns två solbäddar per radhus/lägenhet. Dessa kan man ta från bostaden till poolområdet eller till uteplatsen mot havet (radhus nummer 46) respektive takterrassen (radhus nummer 51).

Jörgen Bengtson