Åter bokningar av Portmán

Paradiset Portmán börjat åter få hyresgäster. Och flera hör sig om bokningar till höst och vinter, när vaccinationen ska ha nått ut till alla vuxna svenskar som vill vaccinera sig mot covid-19.

– I mitten av april hyrde vi ut en av våra två bostäder för första gången på över ett år. Det är en månadslång uthyrning. Vi har två radhus/lägenheter i en härlig samfällighetsförening med pool, palmer och pergola några meter från porten. Båda bostäderna ligger med havet som närmaste granne i en liten charmig by, Portmán, med ett stort naturreservat som börjar i byns utkant, säger Agneta Bengtson.

Här, strax söder om Costa Blanca, är klimatet fantastiskt, med fler soltimmar än övriga Spanien och varmare vatten än resten av Medelhavet.

– Vi tipsar om bra restaurangervandringslederbadgolftennisvattensportmarknadershoppingkultur och utflykter. Portmán har lokal service.. CartagenaMurcia och Torrevieja har storstadens utbud, säger Agneta Bengtson.

Text och foto:
Jörgen Bengtson