Portmán

Vill du bo i radhus med terrass och skyddande markis i söderläge, utsikt över Medelhavet och omgivande berg, pool och palmer i privat trädgård, havsbad och mycket att göra nästgårds?

Vi hyr ut våra två radhus på tre rum och kök i byn Portmán i södra Spanien. Husen har fyra bäddar, två balkonger och stor takterrass (51) eller sex bäddar och stor uteplats (46). Båda är mycket välutrustade.

Radhuset (lägenheten) längst bort på andra våningen, där balkongen syns med öppna dörrar, är 51:an. Radhuset hitåt på första våningen är 46:an.

I trädgården finns stor pool, vid havet en playa med flera restauranger och barer.

Portmán ligger i södra Spanien, söder om Costa Blanca, mellan badparadiset La Manga och storstaden Cartagena, drygt en timme söder om Alicante flygplats.

Fem minuter med bil åt öster ligger La Manga Golf, ett av Spaniens bästa golfområden. En kvart åt öster finns Mar Menor, Medelhavets största innanhav med fantastiska bad och vattensport. I Portmán finns det mesta av lokal service.

Portmán har ett fantastiskt mikroklimat, där byn ligger mellan berg och hav i en region med över 320 soldagar per år och en kust – Costa Cálida (”varma kusten”) – med i snitt fem grader varmare vatten än i det omgivande Medelhavet. Boka din plats i solen här!

Sidan uppdaterad 6 april 2019