Nya krogtips – nu med betyg

Det finns mängder av restauranger runt Portmán. Vi har tagit på oss den tuffa uppgiften att testa åtskilliga av dem

Det finns sedan gammalt en avdelning med tips på våra favoritrestauranger, Restaurangtips. Här guidar vi till bra restauranger i Portmán, Los Belones, La Manga, Cabo de Palos, Cartagena och andra ställen.

Avdelningen är nu utvidgad med nya restauranger.

En annan nyhet är att vi lagt in länkar till Tripadvisor för de restauranger som finns med i denna guide. Tripadvisor är världens största användargenererade guide till restauranger, hotell och resmål.

Under fliken Att göra finns mängder av tips på vad man kan göra under sin vistelse i Portmán.

En annan flik, Att se, ger tips på besöksvärda städer, byar och bygder i närheten.

Fliken Portmán ger kunskap och tips om byn Portmán, där radhuset ligger med havsutsikt och underbart mikroklimat.

En särskild sida tipsar om trevliga utflyktsmål i omgivningen, Utflyktstips. Läs mer om till exempel den moriska fästningen Alhambra i Grenada, storstaden Cartagena, jättelagunen Mar Menor, turiststaden Torrevieja, pirat- och fängelseön Tabarca, nationalparken Sierra Espuña, mängder av marknader samt trevliga tapas- och vinprovningsturer.

Jörgen Bengtson