All information uppdaterad

Webbplatsen Portman.nu har genomgått en omfattande uppdatering. Totalt omfattar webbplatsen 160 fullmatade sidor om stort och smått, som rör uthyrningen av radhusen/lägenheterna i Portmán, vad som finns att se och göra i omgivningen samt massor av praktisk information.

Alla fasta sidor är genomgångna och har fått bilder. Flera nya sidor har tillkommit, bland annat med fyra sidor kommentarer från våra gäster under fliken Bokning och om Portmáns mikroklimat. Totalt omfattar webbplatsen i dag 101 fasta sidor.

Till detta kommer 59 nyhetssidor, som fokuserar på Portmán med omnejd.

Förutom all information på webbplatsen Portman.nu, finns facebooksidan för Portmán med ett flöde av bilder och texter.

– Vi har en webbplats som slår det mesta i uthyrningsbranschen i Spanien. Men vi kan hela tiden blir bättre, så vi tar tacksamt emot förslag på hur vi kan utveckla webbplats, facebooksida och vår information, säger Agneta Bengtson, som tillsammans med sin man hyr ut två radhus/lägenheter i Portmán.

Jörgen Bengtson