Gratis tennis och massor av golf

Är du intresserad av tennis eller golf, då är Portmán rätt ställe! Här finns gratis tennisbana i byn och massor av tennis- och golfbanor runt knuten.

För den som vill varva bad – i poolen, på närbelägna Playa Lestre, i innanhavet Mar Menor och i Medelhavets många stränder – med tennis och golf, finns många möjligheter.

Tennis finns bara några kvarter från vårt radhus. På Portmáns kommunala tennisbana är det gratis att spela. I La Manga Golf, fem minuter med bil öster om Portmán, finns cirka 30 tennisbanor och även tennistränare.

Golf finns i överflöd i omgivningen. I närbelägna La Manga Golf finns tre prisbelönta artonhålsbanor. Åt norr finns rader av fina golfbanor, till exempel Real Club de Campoamor och Las Ramblas i Campoamor, Villamartin Golf strax norr om Campoamor och La Finca Golf Resort, nordväst om Torrevieja.