Induktionshäll – köket har allt

Steg för steg ökar vi standarden i våra två radhus/lägenheter. Senaste nyhet är att köket i radhuset med uteplats (nummer 46) fått induktionshäll, som blixtsnabbt kokar och steker det man sätter på plattan.

Radhuset med takterrass (nummer 51) har väl fungerande keramisk häll.

Båda köken har sedan tidigare var sin utmärkt ugn.

Här finns också det mesta man kan önska sig i övrigt i köksutrustning, inklusive kyl-frys, mikrovågsugn, elvisp, mixerstav och stor gasolgrill. Vi vill att man ska kunna laga utmärkta måltider i köket och varva det med besök på trevliga restauranger i omgivningen.

Och skulle det vara något som saknas i köket, så gör vi vårt bästa för att komplettera. Säg bara till!

Vi försöker hela tiden bygga in mervärden i vårt boende. Höstens tre nyheter är induktionshäll, vattenrening – som ger ”källfriskt vatten” – och kaffekapselbryggare. Sommarens nyhet var två solbäddar för uteplats/takterrass eller pool.

Jörgen Bengtson