Nya sängar i två sovrum

Våra två radhus/lägenheter i Portmán, Spanien, har fått nya sängar. Stora sovrummet i radhuset med takterrass (nummer 51) har fått stor dubbelsäng med resårmadrass och separat bäddmadrass. Lilla sovrummet i radhuset med uteplats (nummer 46) har fått nya sängar.

Stora sovrummet i radhuset med takterrass (nummer 51) har fått en rejäl dubbelsäng med resårmadrass och separat bäddmadrass. Sängen är 200 centimeter lång och 160 centimeter bred – den gamla var, som vanligt är i Spanien, 190 x 135 centimeter. Båda sovrummen i detta radhus har värmepump, som ger kyla på sommaren och värme på vintern.

Lilla sovrummet i radhuset med uteplats (nummer 46) har fått nya resårsängar samma slags snygga sänggavlar i massivt trä som dubbelsängen i stora sovrummet. Lilla sovrummet har också fått snyggt matchande överkast och gardiner i blått, en stor garderob och tidigare i år värmepump, det vill säga kyla på sommaren och värme på vintern.

Jörgen Bengtson