Husen

Välkommen att hyra våra två bostäder – hus/lägenheter – och en plats i solen på Medelhavskusten i södra Spanien. I och runt Portmán är vattnet som varmast, faktiskt varmare än längre söderut – här finns ett unikt mikroklimat. Bostäderna vi hyr ut har mycket hög standard.

Husen ligger vid havetPortmán på Costa Cálida (”varma kusten”), söder om Costa Blanca och norr om Solkusten. Här är vattnet i genomsnitt upp till fem grader varmare än i omgivande Medelhavet! Husen har söderläge mot havet och del i trädgård med pool, palmer och pergola.

Vi har två bostäder. En ligger två trappor upp, har fyra bäddar, två balkonger och stor takterrass (nummer 51). Den andra ligger en trappa upp, har sex bäddar och stor uteplats (nummer 46).

Bostäderna syns på bilden. Nummer 51 är längst bort på andra våningen, där balkongen syns med öppna dörrar. Nummer 46 är hitåt på första våningen.

Bostäderna har kök, vardagsrum, två sovrum, badrum, extratoalett, tvättstuga, hall, uteplats eller takterrass samt garage. Bostäderna har mycket hög standard, både i material och utrustning, inklusive internet, stor platt-tv, luftkonditionering och värme i alla rum, genomgående marmorgolv och mycket kakel. Sängkläder, handdukar och städning ingår i hyran.

Du kan hyra respektive bostad ett veckoslut, en vecka, några veckor, en månad eller mer – året om.

Även under högsäsong betalar du mindre för en av bostäderna här än vad det kostar för fyra personer att bo på vandrarhem i Sverige.

Boka din plats i solen här!

Uppdaterad 4 januari 2024