Husen

Välkommen att hyra våra två radhus och en plats i solen på Medelhavskusten i Spanien. I och runt Portmán är vattnet som varmast, faktiskt varmare än längre söderut. Radhusen ligger söder om Torrevieja på Costa Cálida (Varma kusten). De har mycket hög standard.

Radhusen ligger vid havet i Portmán, på Costa Cálida, söder om Costa Blanca. Här är vattnet i genomsnitt fem grader varmare än i omgivande Medelhavet! Portmán har ett härligt mikroklimat. Husen har söderläge mot havet och del i trädgård med pool och palmer.

Vi har två radhus. Ett har fyra bäddar, två balkonger och stor takterrass (51). Den andra har sex bäddar och stor uteplats (46).

Radhuset (lägenheten) längst bort på andra våningen, där balkongen syns med öppna dörrar, är 51:an. Radhuset hitåt på första våningen är 46:an.

Radhusen har kök, vardagsrum, två sovrum, badrum, extratoalett, tvättstuga, hall, uteplats eller takterrass samt garage. Husen har mycket hög standard, både i material och utrustning, inklusive internet, stor platt-tv, luftkonditionering och värme i alla rum, genomgående marmorgolv och mycket kakel. Sängkläder, handdukar och städning ingår i hyran.

Du kan hyra respektive hus ett veckoslut, en vecka, några veckor, en månad eller mer – året om.

Även under högsäsong betalar du mindre för en av bostäderna här än vad det kostar för fyra personer att bo på vandrarhem i Sverige. Boka din plats i solen här!

Sidan uppdaterad 6 april 2019