Husen

Välkommen att hyra våra två radhus och en plats i solen på Spaniens Medelhavskust, där vattnet är som varmast, faktiskt varmare än längre söderut. Radhusen ligger söder om Torrevieja på Costa Cálida (Varma kusten). De har mycket hög standard.

Radhusen ligger vid havet i Portmán, på Costa Cálida, söder om Costa Blanca. Här är vattnet i snitt fem grader varmare än i omgivande Medelhavet! Portmán har ett härligt mikroklimat. Husen har söderläge mot havet och del i trädgård med pool och palmer.

Radhusen har kök, vardagsrum, två sovrum, badrum, extratoalett, tvättstuga, hall, uteplats eller takterrass samt garage. Husen har fem eller sex bäddar och mycket hög standard, både i material och utrustning, inklusive internet, stor platt-tv, luftkonditionering och värme i alla rum, genomgående marmorgolv och mycket kakel. Sängkläder, handdukar och städning ingår i hyran.

Du kan hyra respektive hus ett veckoslut, en vecka, några veckor, en månad eller mer – året om.

Även under högsäsong betalar du mindre för en av bostäderna här än vad det kostar för fyra personer att bo på vandrarhem i Sverige. Boka din plats i solen här!