Nyhetsbrev för Portmánintresserade

– Många är intresserade av att höra vad som händer med våra två bostäder i spanska Portmán och miljön runtomkring. Därför kommer vi att starta ett nyhetsbrev under hösten, säger Agneta Bengtson, som tillsammans med sin make Jörgen hyr ut två topputrustade bostäder i söderläge i byn Portmán.

Den som vill följa vad som händer i området från Torrevieja i norr till Cartagena i söder med särskild fokus på Portmán, har kunnat göra det genom webbplatsen www.Portman.nu och facebooksidan Portman.hyra. Senare i höst kommer också ett nyhetsbrev, som det går bra att anmäla intresse för på info@langvind.com.

– Nyhetsbrevet blir kort och koncentrerat. Vi hoppas att det ska väcka intresse att hyra, både hos gäster som hyrt av oss tidigare och hos dem som anmält intresse för att hyra, säger Agneta Bengtson.

För den som vill läsa mer om hyra och lediga dagar, se särskilda sidor för Priser och bokningskalender för respektive bostad, radhuset med stor uteplats (nr 46) respektive radhuset med stor takterrass (nr 51).

Jörgen Bengtson