Från våra gäster 2022

Vad tycker gästerna om våra bostäder i Portmán? Våra gäster är mycket nöjda och berättar gärna om hus och hav, miljö och människor, mat och möjligheter – i gästböcker, facebookinlägg, brev och samtal med oss.

Vi delar gärna med oss av gästernas vänliga ord, här från 2022.

”Tack för ett fantastiskt boende”
”Tack för ett fantastiskt boende. Härligt väder. Nu reser vi hem till advent i Söderhamn.”
Äldre par från Söderhamn, gästboken (51:an) i november 2022

Njutit av solen, havet, maten, utflykterna 
”Två veckor i lägenhet 51 men 4 veckor i Portman. Vi har njutit av solen, havet, maten, utflykter i närområdet. Skönt att ha tillgång till poolen också. Hemma i Tullinge är det 35 cm snö så det blir lite kontraster att komma hem. Tack för oss.”
Äldre par från Botkyrka, gästboken (51:an) i november 2022

Kommer tillbaka
”Tack Jörgen och Agneta för en trevlig vecka. Tyvärr blev vi tvungna att åka hem tidigare pga sjukdom i familjen. Vi kommer säkert tillbaka till denna fantastiska plats igen. Underbar lägenhet. Bra info om mat och sevärdheter på hemsidan portman.nu. Sen att vår läsförståelse inte är 100 procent är ju inte ert fel.”
Medelålders par från Skellefteå, gästboken (51:an) i oktober 2022

”Jättefin lägenhet med allt man behöver”
”En ny bekantskap denna lilla pueblo. Jättefin lägenhet med allt man behöver. Härligt med AC i flera rum då det var väldigt varmt under vår vistelse. Den långa stranden till höger var perfekt då det var väldigt få människor där och med lite matsäck i kylväskan kunde en vara där hela dagen. […] Hittade en avskild strand i en kurva på vägen till La Union, jättehärligt. Tack!”
Medelålders par från Stockholm, gästboken (51:an) i juli 2022

Fin lägenhet och bedårande landskap
”Tack Jörgen och Agneta!

Det är en fin lägenhet ni äger här i Portman. […] Så bra utrustat kök, ett plus för mig som älskar kök. Vi har bilat runt lite i dag och sett detta bedårande landskap. Vackert med bergen runtomkring.”
Äldre par från Hälsingland, gästboken (51:an) i juni 2022

”Härlig vecka”
”Haft en härlig vecka här i Portman. Dock endast sol två dagar, men vi har roat oss ändå: promenader, köpcentrum och bad.

Vi har firat far som fyller 60 år!

Tack för denna härliga vecka!”
Barnfamilj från Hälsingland, gästboken (46:an) i april 2022

”Bra med alla tips och utflyktsmål”
”Tack för lånet av Er fina lägenhet som har det mesta man behöver. Säsongen var inte igång så det var ganska lugn på byn. Promenader i de fina omgivningarna och bilturerna till närliggande orter och stränder. Tack för tipset med att ha bil vilket behövdes. Poolen ännu så länge kall tidigt på året. Bra med alla tips och utflyktsmål på portman.nu.”
Medelålders par från Hälsingland, gästboken (51:an) i mars 2022

Sidan uppdaterad 7 januari 2023