Toppbetyg från våra gäster

Vad tycker gästerna om våra bostäder i Portmán? Våra gäster är mycket nöjda och berättar gärna om hus och hav, miljö och människor, mat och möjligheter – i gästböcker, facebookinlägg, tidningsartiklar, brev och samtal med oss. Här är några av de många superlativen, som kan sammanfattas i: toppbetyg!

Vi delar gärna med oss av gästernas vänliga ord. Läs mer för respektive år – länkar till olika år finns längst ner på sidan.

Kommer tillbaka
”Vi kommer säkert tillbaka till denna fantastiska plats igen. Underbar lägenhet. Bra info om mat och sevärdheter på hemsidan portman.nu.”

”Jättefin lägenhet med allt man behöver”
”En ny bekantskap denna lilla pueblo. Jättefin lägenhet med allt man behöver. Härligt med AC […].”

Fin lägenhet och bedårande landskap
”Det är en fin lägenhet ni äger här i Portman. […] Så bra utrustat kök, ett plus för mig som älskar kök. Vi har bilat runt lite i dag och sett detta bedårande landskap.”

Bo några månader per år
”Skulle kunna tänka mig att bo här några månader per år i framtiden…”

”En fantastisk liten by, lägenheten har inte saknat något”
”10 dagar har vi tillbringat här i Portman – vilket är en fantastisk liten by – så spännande och mysig. […] lägenheten har inte saknat något!”

Superboende i världens mysigaste spanska by
”I morgon tidigt far vi tillbaka till Luleå efter nio helt fantastiska dagar i världens i världens mysigaste, lugnaste spanska by!! Tusen tack för ett superboende i er fina lägenhet [hjärta].”

”Extra allt och hemtrevligt”
”Här finns allt man behöver för en skön semester. Extra allt och hemtrevligt! Så mycket att upptäcka i närheten. Härlig avkopplande miljö i den pittoreska spanska byn.”

”Portman rekommenderas starkt”
”Läget är fantastiskt: alla dagar var soldagar och Medelhavet blänker lockande från terrassen. Lägenheterna håller högsta kvalité och poolen likaså.”

”Lägenhet och uteplats är mycket bra”
”Vi har vandrat, gått på marknad och åkt till olika platser. Hela veckan fint väder. Lägenhet och uteplats är mycket bra.”

”Familjeäventyr”
”2 veckor har vi spenderat i fantastiska Portman! Ett familjeäventyr där vi kört hela vägen. […].”

”Kafé solo i solen”
”Jag bänkar mig på en uteservering för en kafé solo i solen. Tänker att en alternativ semester i till exempel Lysekil hade krävt terrassvärmare och att någon skottade fram utemöblerna.”

”Lägenheten är fantastisk och saknade inget”
”Vi kommer gärna tillbaka till Portmán och lägenheten. Tack för att vi fick hyra den.”

”Allt vi upplevde kommer finnas i mina tankar länge”
”Det kändes lite som någon gammal film i Portman med byggnaderna och människor som inte hade lika bråttom som här. […] Veckan och allt vi upplevde kommer finnas i mina tankar länge.”

”Helig stund varje morgon”
”Att kunna smyga ut i den slumrande byn på morgonkvisten och inhandla färskt bröd och frukt för att sedan inta frukost på takterrassen i lugn och ro med ustikt över Medelhavet, var något av en helig stund för oss varje morgon. […] Havet verkade vara extra varmt i detta område med spännande vågor. Vill man hellre bada i poolen så var den 25 meters njurformade poolen mycket ren och välskött.”

En härlig vecka mellan skidåkning i Andorra och Sierra Nevada
”Tack för en underbart vilsam och fin vecka i Portmans vårsol, mellan skidåkning i Andorra och i Sierra Nevada. Kombinationen kan verkligen rekommenderas!”

Högsta betyg
Betyg: fem stjärnor av fem möjliga.

”Åker hem i morgon, men längtar redan tillbaka
”Vi har nu varit i Portman i sex veckor och åker hem i morgon, men längtar redan tillbaka! […] Barnbarnen har varit här en vecka och Gabriel som är 11 år tyckte att detta var bättre än både dataspel och Netflix. […] Hoppas att vi snart kan komma tillbaka!”

”Garanterat kommer vi sakna havet, solen och det enkla livet här”
”Vi har haft stor glädje av era tips […]. Utan dem hade vi nog inte stannat vid Campo Verde i vägskälet mot Mar Menor. […] En längre tur blev det också till Aquilas söderut. Vi hade tänkt stanna där en natt, det blev tre nätter på det prisvärda spa-hotellet vid småbåtshamnen. […]  Garanterat kommer vi sakna havet, solen och det enkla livet här. Costa Cálida har verkligen levt upp till sitt namn.”

”Portman har verkligen charm”
”Som frusna nordbor gick det utmärkt att sola även i februari och barnen trotsade även det lite kyliga vattnet och badade i både pool och hav. Mest tid har vi dock ägnad åt härliga vandringar i de spännande omgivningarna som vida överträffade våra förväntningar. Till och med våra tre barn vandrade på utan knot då det allt som oftast fanns fantastiska utsikter, historiska lämningar, fort, kanoner eller bara roliga stenar och fina blommor att tjusas av. Över huvud taget måste vi säga att denna plats har gett mersmak. Portman har verkligen charm, lugn och avslappnad atmosfär, avstressande på alla sätt.

”Fantastiskt fin och välutrustad lägenhet”
”Vilken fantastiskt fin och välutrustad lägenhet ni har. Lätt att laga mat om man vill… Eller läsa en bok i… ’Eller bara vara’.”

Aldrig varit med om lika fin lägenhet
”Efter att ha läst er informationsrika hemsida om Portman och dess omgivningar har vi gjort många trevliga utflykter. […] Med en så välutrustad lägenhet som denna har det inte varit svårt att laga mat, tvätta mm. Vi har rest mycket men har aldrig varit med om samma utbud i tidigare lägenheter vi hyrt.”

”Allt som gör boende enkelt och lätt finns”
”Tillbringade en skön vecka i stolen med solen, omväxlande med poolen. Lägenheten är mycket välutrustad, så här skulle man kunna tillbringa en längre tid utan bekymmer. Allt som gör boende enkelt och lätt finns på plats!”

”Portmán bra utgångspunkt för vandringar”
”Vandring längs GR 92, topptio på listan över spektakulära vandringsleder (i vårt tycke). Kombinationen av utsikt (vyer), salta bad, egna stränder samt ’historiska vingslag’ (romarna gick där) gjorde Portman till en bra utgångspunkt!”

”Här finns allt!”
”Mestadels legat vid poolen men också upptäckt några vackra playor vid Mar Menor (rekommenderas varmt!). Lägenheten saknar inget! Här finns allt! Ett stort tack!”

”Gav mersmak”
”Tack så mycket för en härlig semestervecka i er fantastiska lägenhet! Portman med omgivningar var en helt ny upplevelse för oss som verkligen gav mersmak.”

”Väldigt fin och välplanerad lägenhet”
”Det har varit en skön och avkopplande vecka och vi har gjort lite utflykter i omgivningarna, […] Barnen har uppskattat pool och wi-fi och sovmorgnar. Vi vill tacka så mycket för att vi fått hyra er egna lägenhet. Den är väldigt fin och välplanerad. Vi har trivts mycket bra alla fyra.”

”Jag känner en lugn berusning”
”Jag sitter på en solig terrass och ser ut över Medelhavet. Det är inte alls som på Louvren. Jag känner en lugn berusning. Som jag har längtat. Det var en pandemi sedan jag var på utlandssemester i solen.”

”Räknar dagar”
”Nu räknar vi dagarna innan vi ska åka ner till paradiset!”

”Jag längtar”
”Vägen så välbekant, jag längtar. Just nu, regnet slår mot rutan.”

Njutit av lugnet, takterassen, frukost på balkongen, promenader
”Vi har verkligen njutit av lugnet, takterassen, frukost på balkongen, espressomaskinen, promenaden till El Lastre och i byn. Stort tack.”

”Tummen upp”
”Jaha, då har en vecka gått… det går roligt när man har fort! (som det väl heter?)

”Detta paradis kommer vi aldrig att glömma”
”Fyra veckor går så fort
men ändå vi mycket har gjort.
Vi har njutit av havets brus,
stillheten och solens vänliga ljus.
Promenader det blivit många och långa
Nya vackra vyer vi lyckats fånga.
Alla vackra minnen ska vi nu gömma,
för detta paradis kommer vi aldrig att glömma.”

”Det här är paradiset”
”Idag har det åter igen varit Thomas Ledin-väder: ’inte ett moln…’. Har gått en långpromenad igen. […] Dusch och sen mat på Cegarra. Nu väntar efterrätt hemma: färska jordgubbar och choklad spetsad med whisky till mellon. Ja det här är paradiset.”

”Bättre kan man inte ha det”
Bättre kan man inte ha det. […] Vi har varit i Portman fyra veckor och det har varit fantastiskt med den genuina spanska miljön, naturen och naturligtvis klimatet. Lägenheten har allt man kan erbjuda vad gäller kvalitet och standard. Hoppas att vi kan återvända snart!”

Rubriker som säger allt från nöjda gäster:

”Ska definitivt hyra igen”
”Superfina dagar”
”Vi har haft det toppen”
”Vilken härlig vecka!”
”Vi njuter i fulla drag”
”Ska definitivt hyra igen”
”Underbara dagar i Portman”
”Vi tackar Portman och huset”
”Mycket trevlig lägenhet”
”Lägenheten saknar inte något”
”Använt poolen förmiddagar och kvällar”
”Trivs här”
”Solat, badat, ätit gott och bara haft det skönt”

Läs vad gäster skrivit år för år:
2023
2022
2020–2021
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013–

Uppdaterad 6 januari 2024