”Det här är paradiset”

Vad tycker gästerna om våra två bostäder i Portmán? Våra gäster är mycket nöjda och berättar gärna om huset och havet, miljön och människor, mat och möjligheter.

Vi har skapat en sida på denna webbplats, Gäster om vår bostad, där vi berättar vad gästerna tycker. I gästbok och personliga samtal, via e-post och kort, skriver gäster bland annat följande om vistelsen i vår bostad i Portmán. Än så länge finns bara kommentarer om radhuset med uteplats (nummer 46), eftersom radhuset med solterrass (nummer 51) går att hyra först från och med 2015.

”Morgondopp i poolen och 30 grader i sooooolen.”
medelålders par från Uppsala med barnfamilj, facebookinlägg i april 2014

”Det här är paradiset”
medelålders par från Söderhamn, gästboken i mars 2014

”Idag har det åter igen varit Thomas Ledin-väder: ’inte ett moln…’. Har gått en långpromenad igen. […] Dusch och sen mat på Cegarra. Nu väntar efterrätt hemma: färska jordgubbar och choklad spetsad med whisky till mellon. Ja det här är paradiset.”
”Det är något som fattas i Portman som vi ofta ser hemma, nämligen moln, och det finns ingen offknapp till den stora gula lampan (ha, ha). Vi har det bara gott och önskar Er detsamma.”
medelålders par från Söderhamn, facebookinlägg i mars 2014

”Vi har tillbringat fyra veckor i Portman och det har varit fantastiskt! En dag regnade det men annars har det varit sol, moln och uppehåll. […] Vi har köpt mycket fisk och lagat maten för det mesta. Allt vad man behöver har funnits i lägenheten som har varit enastående. Bättre kan man inte ha det. Tack för allt! Hoppas vi kan återvända snart!”
äldre par från Höganäs, gästboken i januari 2014

”Nu är vi hemma igen, efter jättetrevliga veckor i Portman. Vi trivdes bra i er fina lägenhet.”
äldre par från Västkusten, brev i november 2013

”Vi har solat, badat, ätit gott och bara haft det skönt. 30 grader i poolen, 27 grader i havet och 35–40 grader i luften. Mest har vi legat på stranden i La Manga, men även gjort utflykter till Torrevieja och Cartagena. Portman är en mysig stad, där man alltid hittar en ny affär/bar varje gång man går ut. Mycket trevliga människor, man känner sig välkommen (inte minst om man är blond och blåögd!).
familj med tonårsbarn (som skrev) och vänner, gästboken i juni 2004

Jörgen Bengtson