Från våra gäster 2019

Vad tycker gästerna om våra bostäder i Portmán? Våra gäster är mycket nöjda och berättar gärna om hus och hav, miljö och människor, mat och möjligheter – i gästböcker, facebookinlägg, brev och samtal med oss.

Vi delar gärna med oss av gästernas vänliga ord, här från 2019.

”Ska definitivt hyra igen”
”Ska definitivt hyra igen, när polen är lite varmare. Men oavsett det så var det väldigt avkopplande i Portman.”
Medelålders par från Ångermanland, Jörgen Bengtsons facebooksida i april 2019

”Extra allt och hemtrevligt”
”Här finns allt man behöver för en skön semester. Extra allt och hemtrevligt! Så mycket att upptäcka i närheten. Härlig avkopplande miljö i den pittoreska spanska byn. Lugnt och få turister den här tiden.”
Medelålders par från Hälsingland, Portmáns facebooksida i mars 2019

”Portman rekommenderas starkt!”
”Portman erbjuder både avslappning och livfulla aktiviteter. Pröva bergsvandringens fantasiska vyer och bymarknadens färska frukter. I närheten av lägenheterna finns ett flertal utmärkta restauranger och pubar, vilka alla är prisvärda och sätter sin egen prägel på den lokala tillvaron. Läget är fantastiskt: alla dagar var soldagar och Medelhavet blänker lockande från terrassen. Lägenheterna håller högsta kvalité och poolen likaså. Cartagena, en uråldrig stad med rik historia, ligger endast 15 minuter bort och gav oss mycket att uppleva. Portman rekommenderas starkt!”
Ungdom från Stockholm, Portmáns facebooksida i januari 2019

”Superfina dagar”
”Tack för superfina dagar i Portman med omnejd! Portman är en lugn och trevlig liten by med mysiga barer inom några minuters promenad från lägenheten. Runt Portman finns en rad fina stränder, vandringsleder och trevliga utflyktsmål.”
Medelålders par från Stockholm, Portmáns facebooksida i januari 2019

Sidan uppdaterad 4 oktober 2022