Nu även möjligt boka veckoslut

Det går bra att hyra vårt radhus i Portmán – och därmed en plats i solen – både en vecka, flera veckor, en månad eller längre. En nyhet för i år är att vi även erbjuder veckoslutshyra, vilket vi fått frågor om.

Den som vill hyra ett veckoslut – minst tre nätter – kan nu göra det året om, med undantag för juli månad.

För bara 2 100 kronor får man tre dagar i fullt utrustat radhus med pool och havsutsikt på Costa Cálida, strax söder om Costa Blanca, nära badparadiset La Manga, storstaden Cartagena och turiststaden Torrevieja. Extradygn kostar 700 kronor per natt.

Under högsäsong är priset 2 700 kronor. Extradygn kostar 900 kronor per natt.

Tvätt och städning tillkommer med 700 kronor.

Läs mer om priser och vilka tider som är lediga i bokningskalendern. Båda sidorna finns under fliken Bokning.