Bokningsvillkor

Rutinerna för att boka och betala för våra bostäder i Portmán är enkla och tydliga. Så fort vi har ett avtal med dig, bokar vi in aktuella dagar i vår
bokningskalender för bostaden med stor uteplats (46) och
bokningskalender för bostaden med stor takterrass (51) på denna webbplats som bokade dagar (röda).

Är du intresserad av att hyra ett eller båda våra bostäder för en längre eller kortare tid? Kolla vilka tider som är lediga i vår bokningskalender för bostad 46 och bostad 51.

Hör sedan av dig per telefon eller e-post med namn, kontaktuppgifter och hyresperiod. När vi har fått dina uppgifter, gör vi klart ett hyreskontrakt, som båda parter skriver under eller signerar digitalt. Så fort du sagt att du vill hyra, markerar vi aktuell period som bokad i kalendern.

Du betalar 30 procent i förskott vid bokning. Hyresbeloppet i sin helhet ska vara oss till handa senast fyra veckor före tillträdesdagen. Vid kortare bokning är cirka en månad före vistelsen, sker betalning av hela beloppet på en gång.

Hyrespriset inkluderar el, vatten, inventarier, bäddade sängar och två handdukar per personer. Som tillval finns bland annat internet (både trådlös och trådansluten) och svensk-nordisk tv. Kostnad tillkommer för obligatorisk slutstädning och tvätt. För priser, se vår sida Priser!

I god tid före tillträde erhåller hyresgästen
• nycklar
• kompletterande information

Hyresgästen och dennes sällskap förbinder sig att följa de ordningsregler, anvisningar och bestämmelser, som gäller i samfällighetsföreningen Urbanización Puerto Vallarta. Dessa finns på www.portman.nu under fliken Info och sidan Ordningsregler.

Avbeställning och hävning av hyresavtal framgår av kontraktet.

Incheckning är tidigast klockan 15 om inget annat är överenskommit.

Utcheckning är senast klockan 10 på avresedagen om inget annat är överenskommit.

Sidan uppdaterad 4 maj 2022