Bokningsvillkor

Rutinerna för att boka och betala för våra bostäder i Portmán är enkla och tydliga. Så fort vi har ett avtal med dig, bokar vi in aktuella dagar på denna webbplats som bokade dagar (röda):
bokningskalender för bostaden med stor uteplats (46)
bokningskalender för bostaden med stor takterrass (51).

Är du intresserad av att hyra en eller båda våra bostäder för en längre eller kortare tid? Kolla vilka dagar som är lediga i vår bokningskalender för bostad 46 och bostad 51.

Hör sedan av dig per telefon, sms eller e-post med namn, kontaktuppgifter och hyresperiod. När vi har fått dina uppgifter, gör vi klart ett hyreskontrakt, som båda parter skriver under eller bekräftar digitalt. Så fort du sagt att du vill hyra, markerar vi aktuell period som bokad i kalendern.

Du betalar 30 procent i förskott vid bokning. Hyresbeloppet i sin helhet ska vara oss till handa senast fyra veckor före tillträdesdagen. Vid kortare bokning än cirka en månad före vistelsen, sker betalning av hela beloppet på en gång. Vi skickar faktura på alla betalningar.

Hyrespriset inkluderar el, vatten, inventarier, bäddade sängar och två handdukar per person (ta med eventuella strandlakan). Som tillval finns bland annat internet, svensk-nordisk tv och tusentals filmer, extra säng och barnstol. Kostnad tillkommer för obligatorisk slutstädning och tvätt. För priser, se vår sida Priser!

I god tid före tillträde erhåller hyresgästen
• nycklar eller information om var man hämtar nycklar i Portmán
• kompletterande A4:a ”Praktiskt om Portmán”

Ordningsregler: Hyresgästen och dennes sällskap förbinder sig att följa de ordningsregler, anvisningar och bestämmelser, som gäller i samfällighetsföreningen Urbanización Puerto Vallarta. Dessa finns på www.portman.nu under fliken Info och sidan Ordningsregler.

Vid problem: Kontakta i första hand Jörgen Bengtson via mobil eller sms (070-660 55 60) eller Agneta Bengtson (072-160 21 00) innan ni stör grannar.

Avbeställning och hävning av hyresavtal framgår av kontraktet.

Incheckning är tidigast klockan 15 om inget annat är överenskommit.

Utcheckning är senast klockan 10 på avresedagen om inget annat är överenskommit.

Uppdaterad 5 januari 2024