Följ gäster på facebooksida

Gäster som hyr vår lägenhet i Portmán skickar ofta e-post och sms om hur härligt det är. Då och då får läsare av facebooksidan Portman.hyra läsa om vad gästerna tycker.

Under mars har radhuset varit långtidsuthyrt. Gästerna kvittrar ofta och gärna om huset och Portman som ”paradiset”. Några exempel hämtade från facebooksidan:

”Idag blev det en promenad upp till fyren. Nu har vi grillat och sitter och njuter av en whisky. Det är något som fattas i Portman som vi ofta ser hemma nämligen moln och det finns ingen offknapp till den stora gula lampan (ha, ha). Vi har det bara gott och önskar Er detsamma.” (6 mars 2014).

”Idag har det åter igen varit Thomas Ledin-väder: ’inte ett moln…’. Har gått en långpromenad igen. […] Dusch och sen mat på Cegarra. Nu väntar efterrätt hemma: färska jordgubbar och choklad spetsad med whisky till mellon. Ja det här är paradiset.” (11 mars 2014).

”Vi åt sen på Casa Rufino i Los Belones. Vi trodde ej det var sant när vi skulle betala, 9 €/pers för snacks/bröd, soppa, fisk, dessert, kaffe/te, en flaska vin. Otroligt gott.” (21 mars 2014).

Jörgen Bengtson