”Finns allt!”, ”Njuter i fulla drag”

Våra gäster är mycket nöjda med boendet i Portmán och berättar gärna om hus och hav, miljö och människor, mat och möjligheter. Här är några citat från 2014 års gäster. 

De flesta har bott i radhuset med uteplats (nummer 46).

Läs vad alla hyresgäster – som lämnat en kommentar – tycker om vårt boende på www.portman.nu under fliken Bokning och Gäster om våra bostäder.

”Portmán bra utgångspunkt för vandringar”
”Vandring längs GR 92, topptio på listan över spektakulära vandringsleder (i vårt tycke). Kombinationen av utsikt (vyer), salta bad, egna stränder samt ’historiska vingslag’ (romarna gick där) gjorde Portman till en bra utgångspunkt!”
Medelålders par från Nyköping, gästboken i november 2014

”Här finns allt!”
”Packar och lämnar Portman efter två härliga, soliga och varma (pust!) veckor. Mestadels legat vid poolen men också upptäckt några vackra playor vid Mar Menor (rekommenderas varmt!). Lägenheten saknar inget! Här finns allt! Ett stort tack!”
Medelålders par från Karlstad, gästboken i augusti 2014

”Vi njuter i fulla drag”
”Vår tid i Portman börjar gå mot sitt slut. Två veckor som innehållit mycket sol och bad och lugna stunder i ett fint litet radhus. (Just nu 32 grader i skuggan). Tack från två nöjda Karlstadsbor!”

”30 grader sol och värme lockar till bad i den sköna poolen! Vi njuter i fulla drag i det fridfulla Portman!”
Medelålders par från Karlstad,  facebookinlägg i juli 2014

”Väldigt fin och välplanerad lägenhet”
”Det har varit en skön och avkopplande vecka och vi har gjort lite utflykter i omgivningarna, […] tagit långpromenader i princip varje morgon innan den värsta hettan satt in. På kvällarna har vi ätit middag på takterrassen när det blivit lite mer behaglig temperatur. Sen har vi gått ut och strosat lite för att avsluta kvällen på Café Santana där vi redan första kvällen blev bekant med servitrisen (mycket gullig och trevlig). Barnen har uppskattat pool och wi-fi och sovmorgnar. Vi vill tacka så mycket för att vi fått hyra er egna lägenhet. Den är väldigt fin och välplanerad. Vi har trivts mycket bra alla fyra.”
Barnfamilj från Uppsala, e-post i juli 2014

”Underbara dagar i Portman”
”Vi har haft underbara dagar i Portmán.”
Medelålders väninnor från Stockholm, hälsning med återlämning av nycklar i juni 2014

”Vi tackar Portman och huset”
”Anna och Maria från Stockholm tackar Portman, huset, omgivningarna och det spanska ljuset! Vi har haft fina dagar med vandringar, några bad, god mat och gott vin.”
Medelålders väninnor från Stockholm, gästboken i maj 2014

”Mycket trevlig lägenhet”
”Medelålders barnfamilj från Uppsala/Långvind och barnfamilj från Långsjön har ’varvat ned’ och tagit vägar och byar med sin svarta stora Mercedes Benz, till och med för hög för garaget. Trevlig utflykter. En vi särskilt rekommenderar är La Ahozias strand med bra bad i Mazzaron, en marknadsdag torde vara värt ett besök. Mycket bra vägar. Mycket trevlig lägenhet.”
Medelålders par med barn från Uppsala, gästboken i maj 2014

”Morgondopp i poolen”
”Morgondopp i poolen och 30 grader i sooooolen med goa familjen Somero Sörensen i familjen Bengtsons mysiga lägenhet.”
Medelålders par med barn från Uppsala, gästboken i maj 2014

”Tummen upp”
”Jaha, då har en vecka gått… det går roligt när man har fort! (som det väl heter?). Tack så mycket för denna gång! Det finns anledning att återvända! Tummen upp! Rock ’n’ roll!”
Medelålders man från Umeå, gästboken i april 2014

”Detta paradis kommer vi aldrig att glömma”
”Fyra veckor går så fort
men ändå vi mycket har gjort.
Vi har njutit av havets brus,
stillheten och solens vänliga ljus.
Promenader det blivit många och långa
Nya vackra vyer vi lyckats fånga.
Alla vackra minnen ska vi nu gömma,
för detta paradis kommer vi aldrig att glömma.”
medelålders par från Söderhamn, gästboken i mars 2014

Det här är paradiset
”Vi åt sen på Casa Rufino i Los Belones. Vi trodde ej det var sant när vi skulle betala, 9 €/pers för snacks/bröd, soppa, fisk, dessert, kaffe/te, en flaska vin. Otroligt gott.”

”Idag har det åter igen varit Thomas Ledin-väder: ’inte ett moln…’. Har gått en långpromenad igen. […] Dusch och sen mat på Cegarra. Nu väntar efterrätt hemma: färska jordgubbar och choklad spetsad med whisky till mellon. Ja det här är paradiset.”

”Idag blev det en promenad upp till fyren. Nu har vi grillat och sitter och njuter av en whisky. Det är något som fattas i Portman som vi ofta ser hemma, nämligen moln, och det finns ingen offknapp till den stora gula lampan (ha, ha). Vi har det bara gott och önskar Er detsamma.”
Medelålders par från Söderhamn, olika facebookinlägg i mars 2014

”Bättre kan man inte ha det”
”Vi har tillbringat fyra veckor i Portman och det har varit fantastiskt! En dag regnade det men annars har det varit sol, moln och uppehåll. Dagliga promenader till stranden eller gångstigar upp i bergen. Temperaturen har legat mellan 14 och 22 grader. En dag när vi besökte Murcia var det 23 grader. Vi har köpt mycket fisk och lagat maten för det mesta. Allt vad man behöver har funnits i lägenheten som har varit enastående. Bättre kan man inte ha det. Tack för allt! Hoppas vi kan återvända snart!”

”Vi har varit i Portman 4 veckor och det har varit fantastiskt med den genuina spanska miljön, naturen och naturligtvis klimatet. Lägenheten har allt man kan erbjuda vad gäller kvalitet och standard. Hoppas att vi kan återvända snart!”
Äldre par från Höganäs, gästboken respektive facebookinlägg i januari 2014

Jörgen Bengtson