Säkra sommarsol – boka vecka

Våren fortsätter att vara sen i Sverige. Sommaren kan man aldrig lita på – sol och värme kan utebli. Lugn, räddningen finns i Portmán på Costa Cálida, en av Spaniens mest solsäkra ställen söder om Costa Blanca och Torrevieja.

Vi hyr ut vårt radhus med havsutsikt, som har alla moderna bekvämligheter och härlig innergård med stor pool. Vi har gott om lediga veckor, både under våren och sommaren. Gå till vår bokningskalender och se vilka veckor som är lediga. På sidan priser framgår vad en vecka kostar, från 4 400 kronor under mellansäsong till 5 400 kronor under högsäsong.

Boka den mest eftertraktade månaden, juli, till fördelaktigt pris nu. Än så länge har vi samma låga pris i juli som resten av sommaren.

Vår lägenhet i den attraktiva samfällighetsföreningen (urbanicazión) Puerto Vallarta är idealisk för barnfamiljer eller lite äldre. Vi erbjuder lugnt läge, härlig havsutsikt, pool, många fina stränder i närområdet, solsäkert mikroklimat, levande spansk by med det mesta man behöver och nära till vandringsleder, tennis, golf och andra idrotter.

Kontakta oss på:
• mobil 070-660 55 60 (Jörgen Bengtson)
• e-post info/snabel-a/langvind.com

Jörgen Bengtson