Från våra gäster 2017

Vad tycker gästerna om våra bostäder i Portmán? Våra gäster är mycket nöjda och berättar gärna om hus och hav, miljö och människor, mat och möjligheter – i gästböcker, facebookinlägg, brev och samtal med oss.

Vi delar gärna med oss av gästernas vänliga ord, här från 2017.

”Fin lägenhet med allt”
”I en vecka har vi njutit av långa frukostar i solen på terassen. På eftermiddagarna har vi gjort utflykter i omgivningarna.

Hoppas de får ’bukt med bukten’ så småningom…

Fin lägenhet med ’allt’.

Hej då solen!”
Medelålders par från Stockholm, gästboken i november 2017

Fått simhud mellan tårna
”Efter en fullbokad säsong […] på Österlen var det dags att byta ut Brösarps Backar, Havängs strand och nationalparken Stenshuvuds stränder mot varmare breddgrader.

Under två veckor har vi tre i familjen badat både i pool och hav till den mildra grad att jag tror att vår nioårig fått simhud mellan tårna.”
Barnfamilj från Skåne, gästboken i november 2017

Fin och mysig lägenhet
”Tack för att vi fått hyra er fina och mysiga lägenhet!

Vädret har varit toppen! Precis lagom varmt och skönt. Mitt i veckan öppnade sig himlen dock – och regnet fullkomligt öste ner och åskan och blixtarna gick i ett. Som ett riktigt monsunregn!! Men det blåste overkligt snabbt över – och allt blev som vanligt igen. Varmt och soligt och en något krispigare känsla i luften.

Nu reser vi hem till ett kallt Sverige. Vi har fått rapporter om frost och skrapa bilrutor. Känns så där att lämna den härliga altanen/takterassen, lugnet och värmen.

Vår bästa strand – Parque Regionale Calblanque!”
Barnfamilj från Stockholm med farmor, gästboken i oktober 2017 

”Här saknas ingenting, allt känns så enkelt”
”Tack för en jättetrevlig vistelse i er lägenhet. Här saknas ingenting och allt känns så enkelt.”
Barnfamilj från Örebro, gästboken i oktober 2017

Badat, badat och badat
”¡Hola! Under en vecka har vi gjort en massa saker, t ex badat vid poolen, badat i havet, badat i poolen, badat i havet. Sen så har vi hängt lite här, titta lite i området. Vädret har varit fint men vi har varit med om ett åskväder. Familjen hälsar.”
Barnfamilj från Stockholm (nioåring skrev), gästboken i oktober 2017

Aldrig varit med om lika fin lägenhet
”Tack Jörgen och Agneta för att vi fick hyra er fina lägenhet. Våra två veckor i lilla, men ack så fina Portman har varit toppen. Den lilla stranden i närheten överraskade med fin sandbotten och väldigt klart vatten.

Efter att ha läst er informationsrika hemsida om Portman och dess omgivningar har vi gjort många trevliga utflykter. Bl a har vi spelat äventyrsgolf, handlat kött i köttbutiken i Los Belones, varit på stora marknaden i Playa Flamenca och besökt stränder i La Manga och runt Mar Menor.

Med en så välutrustad lägenhet som denna har det inte varit svårt att laga mat, tvätta mm. Vi har rest mycket men har aldrig varit med om samma utbud i tidigare lägenheter vi hyrt.

När vi nu lämnar Portman och åker hem till Sverige igen, känner vi oss mycket nöjda med vår vistelse här. Vi kommer att prata gott om detta ställe! Tack!”
Barnfamilj från Sörmland, gästboken i augusti 2017

”Gav mersmak”
”Tack så mycket för en härlig semestervecka i er fantastiska lägenhet!

Portman med omgivningar var en helt ny upplevelse för oss som verkligen gav mersmak.

Soliga hälsningar.”
Familj med vuxna barn från Hälsingland, gästboken i mars 2017

”Hoppas få komma tillbaka nästa år”
”Vi har nu tillbringat fyra veckor i Portmán och det har varit lika bra som vanligt. Vädret har varit omväxlande – från snö, hagel, sol, värme, blåst, regn. Vi har ätit frukost och fikat på altanen nästan alla dagar. Här är lugn och skönt och vi trivs utmärkt.

Hoppas att få komma tillbaka nästa år!”
Äldre par från Skåne, gästboken i februari 2017

Sidan uppdaterad 4 oktober 2022