Från våra gäster 2018

Vad tycker gästerna om våra bostäder i Portmán? Våra gäster är mycket nöjda och berättar gärna om hus och hav, miljö och människor, mat och möjligheter – i gästböcker, facebookinlägg, brev och samtal med oss.

Vi delar gärna med oss av gästernas vänliga ord, här från 2018.

En härlig vecka mellan skidåkning i Andorra och Sierra Nevada
”En härlig vecka går nu mot sitt slut. I morgon bär det vidare mot skidåkning i Sierra Nevada. Så här i den ljumma kvällen på balkongen känns det overkligt.

Våra sex dagar har gått fort och vi har hunnit uppleva mycket av den spanska ’Varma kusten’.

Promenad runt Portmanviken med besök på den spännande fyren. Fantastiskt god mat på ’innekrogen’ vid den gamla hamnen ’Mar de Cañas’. Utflykter till: Cartagena – en spännande stad med mycket historia; Cabo de Palos – ännu en fin fyr; La Manga – mycket finare på nära håll; och sist min inte minst Cabo Tiñoso; där häpnade vi – liksom föregående gästboksskrivare – över ’Kanonerna på Navarone’ (från filmen), ett fantastiskt utflyktsmål med vidunderlig utsikt.

Tack för en underbart vilsam och fin vecka i Portmans vårsol, mellan skidåkning i Andorra och i Sierra Nevada. Kombinationen kan verkligen rekommenderas!

PS Glömde tillägga att huset är mycket fint och trivsamt.”
Medelålders par från Stockholm, gästboken i mars 2018

 

”Lägenheten saknar inte något”
”Vi har uppskattat lägenheten som inte saknar något!! Tyvärr har vi haft lite oflyt med vädret, mulet och svalt. Något poolhäng blev det inte…

Med hyrbilen har vi sett mycket av omgivningarna. Både stora städer och små byar.

Moderna museet i Cartagena var en höjdare liksom naturreservatet Calblanque med playa Largos fantastiska sanddyner.

Under vår vistelse här har även den nya Playan börjat ta form. En oändlig karavan av lastbilar har lossat sand som sedan har planats ut av traktorer och vältar. Undrar hur det kommer att se ut om några år?

Vem vet – vi kommer kanske tillbaka…”
Medelålders par från Hälsingland, i gästboken i mars 2018

Sidan uppdaterad 4 oktober 2022