Från våra gäster 2017

Vad tycker gästerna om våra bostäder i Portmán? Våra gäster är mycket nöjda och berättar gärna om hus och hav, miljö och människor, mat och möjligheter – i gästbok, facebookinlägg, brev och samtal med oss.

Vi delar gärna med oss av gästernas vänliga ord, här från 2017.

Aldrig varit med om lika fin lägenhet
”Tack Jörgen och Agneta för att vi fick hyra er fina lägenhet. Våra två veckor i lilla, men ack så fina Portman har varit toppen. Den lilla stranden i närheten överraskade med fin sandbotten och väldigt klart vatten.

Efter att ha läst er informationsrika hemsida om Portman och dess omgivningar har vi gjort många trevliga utflykter. Bl a har vi spelat äventyrsgolf, handlat kött i köttbutiken i Los Belones, varit på stora marknaden i Playa Flamenca och besökt stränder i La Manga och runt Mar Menor.

Med en så välutrustad lägenhet som denna har det inte varit svårt att laga mat, tvätta mm. Vi har rest mycket men har aldrig varit med om samma utbud i tidigare lägenheter vi hyrt.

När vi nu lämnar Portman och åker hem till Sverige igen, känner vi oss mycket nöjda med vår vistelse här. Vi kommer att prata gott om detta ställe! Tack!”

Barnfamilj från stad i Sörmland, gästboken i augusti 2017

”Gav mersmak”
”Tack så mycket för en härlig semestervecka i er fantastiska lägenhet!

Portman med omgivningar var en helt ny upplevelse för oss som verkligen gav mersmak.

Soliga hälsningar”
Familj med vuxna barn från Hudiksvall, gästboken i mars 2017

”Hoppas få komma tillbaka nästa år”
”Vi har nu tillbringat fyra veckor i Portmán och det har varit lika bra som vanligt. Vädret har varit omväxlande – från snö, hagel, sol, värme, blåst, regn. Vi har ätit frukost och fikat på altanen nästan alla dagar. Här är lugn och skönt och vi trivs utmärkt.

Hoppas att få komma tillbaka nästa år!”
Äldre par från Höganäs, gästboken i februari 2017

Sidan uppdaterad 21 september 2017